Kalkulator plate - Republika Srbija

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš Internet sajt kalkulator-plate.rs!
Vaš pristup, kao i korišćenje našeg Internet sajta kalkulator-plate.rs podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite sajt.


Vlasništvo sadržaja

Sav sadržaj na sajtu kalkulator-plate.rs uključujući tekstove, grafike, slike i ostali materijal (u daljem tekstu: Sadržaj), jeste autorsko pravo ili u vlasništvu sajta kalkulator-plate.rs ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Sajt kalkulator-plate.rs će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.


Vaša upotreba sajta

Sadržaj sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, mi se ne obavezujemo da redovno ažuriramo informacije sadržane na ovom sajtu. Takođe, se ne garantuje da će sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.


Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Sajt nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja. Kalkulator plate je informativnog karaktera i ne daje precizne informacije o obračunu zarada zaposlenih lica.


Linkovi ka Internet sajtovima trećih lica

Ovaj sajt može sadržati linkove ka drugim Internet sajtovima čiji vlasnici ili korisnici su treća lica. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Sajt kalkulator-plate.rs ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Sajt kalkulator-plate.rs ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim Internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim Internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez naše saglasnosti.


Izmena uslova korišćenja

Ovi uslovi korišćenja se mogu u svakom trenutku izmeniti tako što će administratori sajta kalkulator-plate.rs ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.Politika privatnosti

Prikupljanje ličnih podataka

Sajt kalkulator-plate.rs ne prikuplja lične podatke svojih korisnika. Svi podaci uneti u polja za obračun plate se ne prosleđuju dalje i ne čuvaju se trajno na bilo koji način (postoje isključivo u memoriji računara dok ne zatvorite stranicu sajta ili je osvežite).


Kolačići

Sajt kalkulator-plate.rs ne koristi kolačiće.


Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Stranice na sajtu kalkulator-plate.rs mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. slike, članke, reklame itd.). Ugnežđeni sadržaj sa drugih sajtova se ponaša na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugi Internet sajt. Ti drugi sajtovi mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.


Kolačići sa trećih sajtova

Internet sajt kalkulator-plate.rs koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih statističkih informacija kao i Google AdSense za plasiranje reklama. Google Analytics i Google AdSense koriste kolačiće. Za više informacija pogledajte Google-ovu politiku privatnosti na stranici Google privatnost i uslovi.


Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovim uslovima korišćenja i politikom privatnosti, kontaktirajte nas na contact@kalkulator-plate.rs.